Žádné produkty
Katalog
Jemný destilát, který vzniká průtahovou destilací plodů černého jalovce. Borovičkový destilát necháváme uležet minimálně půl roku před plněním do lahví za účelem sladění, vyváženosti a zjemnění chuti.
SLOVÁCKÁ BOROVIČKA na tuto tradici navazuje, ve výrobním sortimentu společnosti je nepřetržitě již od 30. let minulého století. Tradiční výrobní postup výroby borovičky se v nezměněné podobě užívá dodnes. Jalovčinky jsou macerovány ve velejemném lihu po dobu stanovenou recepturou pocházející z 19. století a poté je celá směs destilována.
Legendární a jedinečná Slovácká borovička je tradičním produktem Vizovického regionu a navazuje na historii výroby již z 19. století. Ve vůni i chuti dominují plody černého jalovce, to vše v podobě čistého, jemného destilátu. Odráží se v ní kopcovitý, rázovitý charakter krajiny, jenž je její kolébkou.