OVOCNÉ DESTILÁTY
Výroba ovocných destilátů má na Vizovicku dlouhou historii. Díky příhodným klimatickým podmínkám se tu mimořádně dařilo ovocným stromům, především švestkám, a tak se kolem poloviny 18. století začala vyrábět slivovice. Zpracovávána však byla také jablka či pozdní odrůdy tmavých třešní, od 19. století i meruňky z nedaleké jižní Moravy.
Na tuto tradici navazuje i současná produkce společnosti RUDOLF JELÍNEK. Vyrábíme široký sortiment pravých ovocných destilátů té nejvyšší kvality, slivovice, hruškovice, meruňkovice, třešňovice nebo jablkovice.
Stojíme také za výrobou ucelené řady 14 druhů tzv. netradičních destilátů, nevšedních a výjimečných, a navíc z původních českých surovin. Destiláty se vyrábí vícestupňovou destilací, pálenky pak průtahovou destilací macerátu.